fredag 7 mars 2014

Jobbsituationen och HÄÄÄLG!

Ja då har man gjort ännu en arb vecka och helgen är väldigt efterlängtad. Det är fantastiskt hur mycket man uppskattar helgerna när man jobbar på veckorna. Varför uppskattas veckan inte lika fullt när man jobbar helg? Hade varit nice att alltid ha nåt att se fram emot. Fast eller, ja, ledighet är ju alltid efterlängtad när man jobbar eller går skola.

Mitt val att jobba 75% känns alldeles rätt. Så länge våran ekonomi inte kräver det och så länge Lilja är liten vill jag inte alls gå upp i tid. Nu är detta alldeles perfekt.
Fastän de senaste veckorna har känts som att jag jobbat 200%. Jag kan nog inte räkna hur många händer jag skakat på bara tre veckor, hur många namn och ansikten som ska kommas ihåg, adresser, tider, mediciner och ev allergier. Tvi vale!
Men det blir nog bra till sist.

Jag valde ju att byta område för att få prova nåt nytt, vidga vyerna och lära mig mer om mig själv. Så jag gör mitt bästa med att komma igenom värsta perioden, fastän jag vissa dagar vill grina för att kropp och knopp är alldeles för trött och slut.

På 4 veckor kommer jag att ha gjort intro på 4 olika avd/platser. Försökt lära känna en sisådär 30 st personal och ca 70 pensionärer.. Det gäller att ha huvudet på skaft !